22/07/2020<span style='color: #bbb'> a las 11:56</span> - El regidor d’Educació manté una reunió informativa amb les directives dels tres centres paiportins inclosos al Pla Edificant 22/07/2020 a las 11:56

El regidor d’Educació manté una reunió informativa amb les directives dels tres centres paiportins inclosos al Pla Edificant


Sánchez els ha donat informació de primera mà sobre l’estat de les actuacions i gestions a cadascú d’ells.

El regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, ha mantingut una reunió aquest dimecres amb els equips directius dels centres paiportins inclosos al Pla Edificant, per tal d’informar-los de primera mà de tots els avanços que s’estan realitzant, quant a la gestió i avaluació dels projectes, a cadascú d’ells.

En concret, són tres els centres educatius paiportins amb actuacions previstes dins del Pla Edificant per a la seua millora: el CEIP Jaume I, l'IES La Sénia i el CEIP L'Horta.

“Al llarg de tot aquest curs escolar, des d’Educació i l’Ajuntament hem mostrat reiteradament tant a les famílies com al personal docent i directiu la nostra implicació i aposta per l’educació pública i de qualitat. Això passa també, evidentment, per comptar amb infraestructures i equipaments amb el millor condicionament possible. Per això continuarem treballant i dialogant amb Conselleria, per tal de fer d’aquestes millores als centres una realitat com més prompte possible”, ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Sánchez ha traslladat a les directives que el CEIP Jaume I és el centre educatiu amb el projecte més desenvolupat i el començament de les actuacions més a prop. Per la seua part, la memòria valorada de l’IES La Sénia ja està finalitzada i en mans de Conselleria per al seu estudi. Quant al CEIP L’Horta, s’està iniciant la redacció de la seua memòria.

“En tots els casos estem emprant-nos a fons i encaminant els projectes a l’hora, treballant en les tres parcel·les educatives al mateix temps. Cada volta estem més a prop que es comencen les actuacions i de seguida veurem com ho fan al Jaume I”, ha afegit el regidor.

Dins de les actuacions previstes pel Pla Edificant per a l'IES La Sénia, gràcies a l’interés i tasca de negociació de la corporació municipal, finalment comptarà amb un nou edifici. En el cas de L’Horta, des de l’Ajuntament s’ha demanat a Conselleria la reforma integral del col·legi, que ja s’està valorant . Al CEIP Jaume I s'invertiran 1’5 milions d'euros per tal de fer millores en matèria d’accessibilitat, seguretat i condicionament interior i exterior del centre.