10/05/2019 - Paiporta se suma, un any més, a la campanya 'Recicla els teus aparells' 10/05/2019

Paiporta se suma, un any més, a la campanya 'Recicla els teus aparells'


La campanya impulsada per la Generalitat Valenciana té com a finalitat informar i conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de saber reciclar de manera correcta els aparells elèctrics i electrònics. El repte és superar les més de 3 tones de residus recollides en la passada edició

Paiporta se suma, un any més, a la campanya 'Recicla els teus aparells', una iniciativa que té com a finalitat conscienciar a la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), ERP España, Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l'acció es desenvoluparà en la localitat de Paiporta el dia 13 de maig, de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 20.00 hores.

Com en les passades edicions, un equip d'informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de la població en bicicletes amb remolc. L'objectiu és informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 centímetres en desús que els veïns tinguen en les seues llars.

Amb la finalitat de motivar la participació, s'entregaran premis a tots els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, com un telèfon mòbil d'última generació, una televisió led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. A més, se sortejarà una tauleta a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos

Amb aquesta campanya es pretén garantir el correcte reciclatge d'aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l'alt grau de contaminació i el perill per a la nostra salut que genera aquest tipus d'accions.