30/05/2023<span style='color: #bbb'> a las 13:36</span> - L'alumnat de l'IES La Sénia inaugura en el Museu de la Rajoleria una mostra artística 30/05/2023 a las 13:36

L'alumnat de l'IES La Sénia inaugura en el Museu de la Rajoleria una mostra artística


‘Obrit les finestres’ podrà veure's en el Museu de la Rajoleria fins al 3 de juny amb entrada lliure

Del 29 de maig al 3 de juny, el Museu de la Rajoleria exposa les propostes artístiques de l'alumnat de l'IES La Sénia, ‘Obrit les finestres’. A la inauguració van assistir l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, i el director de l'IES La Sénia, Luis José Sanchís.

Per part seua, l'alcaldessa, Maribel Albalat, diu l'enhorabona a totes les alumnes i els alumnes per la seua faceta artística. “A Paiporta tenim molts artistes i m'alegra veure que la gent jove s'acosta a la cultura i ofereix a la ciutadania la seua visió del món”.

“Aquest és un Museu referent a la comarca i estem encantats que els nostres estudiants puguen tindre aquest espai cultural per a exposar les seues peces i propostes perquè enriqueixen al municipi”, afirma Esther Torrijos, regidora de Cultura.

A l'exposició es van acostar estudiants, professors i pares per a inaugurar aquesta exposició que podrà veure's en el Museu de la Rajoleria fins al 3 de juny amb entrada lliure. I fins al 2 de juny també poden veure's els treballs dels diferents tallers realitzats per l'alumnat del Centre de Formació de Persones Adultes.