09/11/2023<span style='color: #bbb'> a las 21:34</span> - El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició Arena i Traç de Teresa Herrera Corduente. 09/11/2023 a las 21:34

El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició Arena i Traç de Teresa Herrera Corduente.


El Museu de la Rajoleria ha inaugurat l'exposició organitzada per l'Associació Cultural el Barranc, Arena i Traç de Teresa Herrera Corduente.

En ella l'artista mostra les seues dues línies de treball. Arena, dins del marc d’Art i Natura, amb una instal·lació d’arenes de tot el món. I Traç, obra a base de traços, ratlles o línies de tinta xinesa i aquarel·la sobre paper.

Esther Torrijos, regidora de Cultura: “El Museu de la Rajoleria és la casa de tots i de totes i podeu comptar amb nosaltres sempre per a donar visibilitat a la cultura paiportina i també a la que vinga d'altres parts. Des del Museu es fa un taller escolar per a donar visibilitat aquesta exposició amb una visita guiada i un treball per a que els xiquets i les xiquetes experimenten amb la tinta”.

Carmela Puig, presidenta de l'Associació Cultural El Barranc: “Vull destacar la capacitat de l'autora de crear bellesa a partir de materials humils, fer art amb arenes de tot el món, arenes que combinen creant formes multicolor d'una harmonia indescriptible. Té una capacitat enorme per a crear meticulosament unes combinacions que transmeten la pau de la terra, la connexió entre el món exterior i quotidià amb el món del sentiment i l'emoció”

Teresa va voler agrair el suport als seus germans i familiars que li han ajudat, a la presidenta i membres de l'associació del Barranc, especialment a Berni Lerma que va faltar recentment i a qui va voler dedicar l'exposició, a l'Ajuntament de Paiporta i al Museu de la Rajoleria.

L'exposició estarà exposada fins al 25 de novembre.