01/12/2023<span style='color: #bbb'> a las 21:03</span> - Èxit enlluernador de l'encesa de llums Nadalenques a Paiporta 01/12/2023 a las 21:03

Èxit enlluernador de l'encesa de llums Nadalenques a PaiportaEn una celebració enlluernadora, l'encesa de llums nadalenques a Paiporta que s'ha celebrat hui a les 19.00 en la Plaça Casota ha reunit a centenars de persones per a il·luminar el municipi.

La jornada ha començat amb la creativitat dels més xicotets que han participat en un taller per a confeccionar els seus propis fanalets. Aquest toc personal agrega un encant especial a la festa de l'encesa nadalenca, involucrant a les noves generacions en la tradició.

La màgia ha continuat amb una impressionant cavalcada de llum que ha recorregut els carrers, presentant animals gegants il·luminats i acompanyada de música i ball. La desfilada ha arribat fins a la Plaça Cervantes, on una multitud emocionada ha començat el compte arrere que marca l'inici oficial del mes de desembre i, amb ell, el començament de la temporada nadalenca.

“L'encesa oficial de les llums nadalenques ha transformat Paiporta creant un ambient festiu que perdurarà durant tot el mes, aconseguint així que els paiportins i paiportines gaudisquen de la seua localitat” explica Esther Torrijos, regidora de Cultura. Aquesta festa marca el començament d'una època de compres molt marcada en el calendari per al comerç local i, per això, des de la regidoria d'Economia, Comerç i Ocupació han organitzat una sèrie d'activitats per a les quals farà falta un tiquet que pot obtindre amb cada compra en un comerç local, sense cost afegit. “És important que els nostres comerços locals estiguen involucrats en les activitats nadalenques i per això la campanya ‘Per Nadal, comerç local’ és una tradició que volem continuar fomentant” afirma José Antonio Redondo.

A partir del 22 de desembre, l'Ajuntament de Paiporta té previstes activitats diferents per a totes les edats que poden consultar-se en la ‘Programació de Nadal’ en la seua pàgina web.