12/04/2024<span style='color: #bbb'> a las 10:21</span> - Món de Contes plena Paiporta de Literatura per a totes les edats 12/04/2024 a las 10:21

Món de Contes plena Paiporta de Literatura per a totes les edats


L'octava edició del festival de narració oral Paiporta Món de Contes comença este divendres, 9 d'abril, amb una programació repleta d'històries per a persones de totes les edats. Des del 9 fins al 19 d'abril. Este esdeveniment, que s'ha convertit en un pilar cultural en la nostra comunitat, promet omplir els nostres carrers i places amb històries cautivadores per a persones de totes les edats.

La inauguració tindrà lloc este divendres a les 18.00 hores als jardins del Xalet de Català, amb l'actuació de Pampol Teatre i el seu espectacle "Verbena Infantil", este esdeveniment serà accessible per a tota la família. A les 20.30 hores, a l'Auditori, continuarà la vetlada amb l'espectacle de Maricuela, titulat "A comptes i a tecles!", dirigit a un públic jove i adult.

Durant el cap de setmana, es duran a terme més espectacles per a tots els públics, incloent dos sessions amb llenguatge de signes per a garantir l'accessibilitat de tots els ciutadans, "A comptes i a tecles!" el divendres 12 d'abril a les 20.30 hores i el diumenge 14 d'abril a les 12.00 hores amb "La Lluna de Kíev".

A més de les actuacions en espais públics, el festival també inclourà activitats per als col·legis de la localitat, promovent així la participació dels estudiants en este esdeveniment cultural.

Tota la informació sobre participants, horaris, ubicacions i activitats es pot trobar en la pàgina web del festival Món de Contes: paiporta.es/mondecontes