És un plaer per a mi poder dirigir-me a vosaltres des d’aquesta renovada pàgina web de l’Ajuntament de Paiporta.

Un espai a través del qual podreu disposar de tota la informació municipal en uns pocs clics i d’una manera agradable, senzilla i accessible. També des d’aquesta web podreu fer tota mena de gestions i tràmits administratius sense haver de desplaçar-vos a l’Ajuntament.

Aquesta legislatura ha estat marcada des del primer dia per la transparència i la comunicació constant amb la ciutadania. Per això, en aquest nou portal web hem donat major protagonisme al Portal de Transparència Municipal, on trobareu gigues i gigues d'informació molt valuosa de tot el que fem a l'Ajuntament. Des de les actes, acords plenaris, contractes, convenis i subvencions, fins les retribucions, agendes i currículums dels càrrecs públics. I, per descomptat, tindreu al vostre abast tot el pressupost municipal.

A aquest nou web també pren un paper fonamental el contingut audiovisual i l'agenda municipal. D'aquesta manera, ampliem la utilitat de la pàgina web i la convertim en una ferramenta d'entreteniment que servirà per a vertebrar la vida cultural i social del nostre poble.

Vos anime a seguir-nos en els canals de les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Flickr, Telegram...). I si teniu cap suggeriment, em podeu escriure a través d'aquest formulari o del meu correu electrònic alcaldessa@paiporta.es. Espere les vostres preguntes, inquietuds i suggeriments. Així entre totes i tots farem de Paiporta un poble millor.

Rebeu una salutació ben cordial.

Isabel Martín Gómez
Alcaldessa de Paiporta