Benvingudes i benvinguts al portal de l'Ajuntament de Paiporta.

Al nostre web podreu trobar tota la informació municipal de forma fàcil, senzilla i accessible. Així mateix, des del portal municipal podreu gestionar tots els vostres tràmits administratius i utilitzar amb tota comoditat la nostra seu electrònica.

L'escolta activa i la relació constant amb paiportins i paiportines és una de les nostres prioritats. Per això, a més de continuar ampliant la informació pública i d'interés ciutadà al Portal de Transparència, reforcem la nostra aposta pel govern obert i la democràcia participativa amb el nostre Portal de Participació Ciutadana i el Portal d'Associacions.  A més de donar compte de tot el que fem a l'Ajuntament, de contractes, subvencions o pressuposts municipals, entre d'altres, a través del portal municipal trobareu igualment contingut audiovisual i més distés sobre el dia a dia del poble, la seua cultura i tradició o informació relativa als diferents departaments i serveis municipals, així com les diferents instal·lacions, equipaments i infraestructures municipals.

Per conéixer la informació de tota l'actualitat municipal, novetats i notícies d'interés sobre Paiporta, podeu fer-ho a través dels diferents canals i xarxes socials municipals: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Flickr o l'App Paiporta Info.

Si voleu compartir les vostres inquietuds, suggeriments o qualsevol altre tipus de consulta, podeu escriure'm a través d'aquest formulari o del meu correu electrònic alcaldessa@paiporta.es.

Us saluda cordialment,

Maribel Albalat Asensi

Alcaldessa de Paiporta