12/09/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:56</span> - Alteracions en la circulació en la carretera CV 406 per treballs de millores en la travessia 12/09/2022 a las 14:56

Alteracions en la circulació en la carretera CV 406 per treballs de millores en la travessia


Al llarg d’aquesta setmana es portaran a terme treballs de millora i asfaltat de la carretera CV-406, al seu pas per Paiporta, en el tram que uneix el municipi amb Picanya (Carrer Francesc Císcar i Avinguda de la Independència).

Els treballs es realitzaran al llarg de tota la setmana i per aquest motiu la via romandrà tallada des de la rotonda de Picanya fins a la rotonda de València, fins al termini dels mateixos.

Durant aquest temps, les entrades i eixides del municipi, amb els desviaments degudament senyalitzades en cadascú dels trams tallats, es podran realitzar per la carretera de Picanya, carrer Mestre Serrano, carrer Sant Antoni i carrer Mestre Palau.

Aquesta acció forma part de la inversió de Diputació en el municipi paiportí, completant l’entrega de Diputació de la nova rotonda de la CV-406, que inclou la rehabilitació de la travessia i la cessió de la titularitat de la carretera al municipi.