16/06/2021<span style='color: #bbb'> a las 13:25</span> - Canvis provisionals en el trànsit de Francisco Císcar per les obres de millora de la xarxa elèctrica 16/06/2021 a las 13:25

Canvis provisionals en el trànsit de Francisco Císcar per les obres de millora de la xarxa elèctrica


Mentre es desenvolupen aquestes obres l’autobús metropolità que connecta Paiporta amb Albal tindrà una única parada provisional enfront de l’estació de Metrovalencia

Amb motiu de les obres de millora de la xarxa elèctrica que la companyia elèctrica Iberdrola està efectuant en l’ avinguda Francisco Císcar (CV- 406), entre el carrer Miguel Grau i l’aparcament de l’estació de Metrovalencia, el trànsit de vehicles es veurà afectat durant unes setmanes, amb el tall del carril en direcció a Picanya.

Per a facilitar la circulació la Policia Local de Paiporta ha habilitat senyalització vertical, així com semàfors que donen pas altern als vehicles en ambdues direccions.

Així mateix, l’última parada a Paiporta de l’autobús metropolità que connecta la localitat amb Albal, enfront de l’estació de Metrovalencia, tindrà un únic punt d’arreplegada i descens de passatgers, enfront de l’estació, també de manera provisional.

A conseqüència del tall de Francisco Císcar el carrer Miguel Grau, que fa intersecció, romandrà tancat al trànsit. Per la seua banda, el carrer Navarro Galán, recentment habilitat només per a vianants, tindrà un accés per a vehicles des de Francesc Císcar d’us exclusiu per al veïnat amb garatges en el mateix carrer Navarro Galán.

Com a vies alternatives de circulació, Policia Local recomana l’ús del camí de Malpàs o l’accés a Picanya a través de la redona que dóna accés a la CV-407.