22/05/2020<span style='color: #bbb'> a las 13:18</span> - Continua la neteja i desinfecció massiva a Paiporta amb actuacions a 105 carrers en l’última setmana 22/05/2020 a las 13:18

Continua la neteja i desinfecció massiva a Paiporta amb actuacions a 105 carrers en l’última setmana


Tres cubes fan torns de matí i vesprada per a mantindre els carrers nets. També s’actua sobre els contenidors i zones sensibles, com l’ambulatori o els comerços

L’Ajuntament de Paiporta manté el reforç en la neteja amb aigua a pressió de vials, places i zones sensibles del poble i, en l’última setmana, operaris i operàries de la brigada municipal i l’empresa pública de serveis ESPAI han actuat sobre 105 carrers de la localitat.

Des de l’inici de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, tres cubes fan torns de matí i vesprada per a mantindre la intensitat en la neteja i, d’aquesta manera, reduir la possibilitat de contagi. Les actuacions es reparteixen per tots els barris de la localitat.

El consistori, a més, porta a terme una neteja, higienització i desinfecció més intensiva i específica a les zones de contenidors de tot tipus, per tractar-se d’àrees per on passen un gran nombre de persones, així com a la porta de l’ambulatori, altra zona sensible del poble sobre la qual s’actua a diari.

A la neteja de voreres, carrers i places, també se sumen altres accions com la neteja freqüent de les fonts de les places i les voreres properes als comerços que estan oberts en aquesta fase 1 de la desescalada.

La neteja es realitza amb un bactericida dissolt en aigua amb una concentració de l’1%, així com amb hipoclorit de sodi amb una concentració del 0,1%, és a dir, lleixiu.
Aquesta intensificació en la neteja amb aigua a pressió, la higienització i la desinfecció es mantindrà a aquest nivell mentres estiga vigent l’estat d’alarma i declarada l’alerta sanitària.