03/12/2021<span style='color: #bbb'> a las 12:58</span> - Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic 03/12/2021 a las 12:58

Educació reconeix a l’alumnat paiportí guardonat als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic


 Un total de dotze alumnes paiportins, de quatre centres locals, han obtingut aquest reconeixement després de finalitzar el cicle d’Educació Primària amb un 10 de nota final

La Regidoria d’Educació ha celebrat un acte de reconeixement per a l’alumnat paiportí guardonat amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Educació Primària, que atorga la Conselleria d’Educació.

El saló de plens de l’Ajuntament de Paiporta ha acollit a l’estudiantat premiat, així com als seus familiars, professorat i comunitat educativa paiportina.

Un total de dotze alumnes dels centres CEIP L’Horta, CEIP Lluís Vives, CEIP Rosa Serrano i Col·legi La Inmaculada, han obtingut una qualificació de 10 en finalitzar els seus estudis en aquest cicle, que els ha fet mereixedors i mereixedores d’un diploma de reconeixement, entregat per l’alcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

En el seu discurs l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, va donar l'enhorabona als joves premiats, reconeixent el seu esforç, dedicació i gran actuació acadèmica. "Sou un orgull per a Paiporta i un exemple per a molts altres estudiants”. Albalat va ressaltar igualment el paper tan important que desenvolupen les famílies d'aquests joves i el seu professorat, motivant-los, recolzant-los i acompanyant-los en el seu recorregut acadèmic.

Per la seua part, el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, ha destacat el treball intens que l'alumnat desenvolupa al llarg de tot el curs, transmetent-los "la meua felicitació personal per aquest gran èxit aconseguit. Aprofite l'ocasió per a animar-vos a continuar demostrant aquest gran nivell al llarg de l'ESO, ja que aquests reconeixements també s’atorguen al finalitzar aquesta etapa educativa".