12/09/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:54</span> - L’alumnat paiportí comença nou curs escolar amb normalitat i sense incidents 12/09/2022 a las 14:54

L’alumnat paiportí comença nou curs escolar amb normalitat i sense incidents


Xiquets, xiquetes i joves d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional han donat aquest dilluns el tret d’eixida al curs acadèmic 2022-2023

Prop de 4000 xiquets, xiquetes i jove estudiantat paiportí ha estrenat aquest dilluns curs escolar 2022-2023.

Les classes han començat en les sis escoles i els dos instituts de la localitat paiportina amb total normalitat i sense cap incident, en el marc d’un escenari molt més favorable respecte al curs anterior, amb la superació de la pandèmia.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, han visitat alguns dels centres educatius paiportins, entre ells el CEIPs Jaume I, Ausiàs March, L’Horta i Rosa Serrano, per comprovar en primera persona la bona marxa del primer dia de classe, així com les millores implementades en els centres. Tant l’alcaldessa com el regidor han valorat molt positivament aquesta tornada a les aules, en un ambient molt il·lusionant i amb optimisme, tant entre l’alumnat com entre la comunitat educativa.

“Comencem un nou curs amb tots els centres a punt. Aquest estiu hem fet els deures pensant en els nostres menuts i menudes i ara l’alumnat paiportí torna a les aules amb totes les garanties cobertes”, ha expressat l’alcaldessa.

Per la seua part, el regidor d’Educació ha destacat “el treball conjunt desenvolupant al llarg dels darrers mesos amb els centres, equips directius, famílies i comunitat educativa en general, que ha permès un inici de curs molt positiu i en les millors condicions possibles”.

L’alumnat s’incorpora als centres educatius amb els treballs de millora i adequació necessaris a punt, duts a terme al llarg de l’estiu. Tal com estava previst dins del Pla Edificant del CEIP Jaume I, s’ha dut a terme la reforma integral d’Infantil, el que ha permès a menuts i menudes iniciar les classes amb tot l’edifici reformat. En el cas de Primària, continuen les obres de l’edifici segons està previst en el Pla.

Així mateix, amb la dotació per part de Conselleria d’una nova aula de 2 a 3 anys per a Paiporta, que se suma a les tres incorporades el passat curs, s’ha dotat d’un nou bany al CEIP Rosa Serrano. A més, al CEIP Ausiàs March s’ha adequat l’espai de la nova aula de 2 anys d’Infantil, obrint una nova porta d’accés des de l’exterior independent i col·locant tendals.

Segons el calendari escolar marcat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per al curs 2022-2023, la data de finalització del curs escolar tant per a Infantil i Primària com per a Secundària i Batxillerat serà el 21 de juny.