19/06/2024<span style='color: #bbb'> a las 13:16</span> - L'Ajuntament de Paiporta incorpora 2,9 milions dels romanents per a inversions i millores urbanístiques 19/06/2024 a las 13:16

L'Ajuntament de Paiporta incorpora 2,9 milions dels romanents per a inversions i millores urbanístiques


Un any més, el 2023 tanca la seua liquidació amb deute zero, un resultat positiu de 8,9 milions d'euros i un romanent de 15,9 milions.

El govern local acaba el primer any de la nova legislatura aprovant en el ple inversions per valor prop de 2,9 milions d'euros provinents dels romanents de l'any 2023. El pressupost de 2023 s'ha liquidat amb un resultat pressupostari positiu de 8,9 milions i un romanent positiu de tresoreria de 15,9 milions.

El regidor d'Hisenda i Administració General, Vicent Císcar, va informar la corporació del bon estat dels comptes públics de l'Ajuntament que mantenen el deute zero, un pagament a proveïdors de 7 dies de mitjana i una gestió pressupostària que va permetre aprovar en l'últim ple part del romanent per a iniciar inversions per valor de 2,9 d'euros.

Gràcies a esta incorporació s'aproven les inversions per a la urbanització del Carrer José Segrelles i el nou aparcament al costat de l'estació de Metrovalencia, per valor d'1 milió d'euros aproximadament; l'ampliació de terreny per al col·legi Jaume I amb un cost de 800.000 €; inversions en el  Poliesportiu de 480.000 €; una aportació municipal de més de 170.000 euros que complementa les inversions de l'IVACE per a la modernització dels polígons industrials; l'adquisició de portaféretros nous per als cementeris i de mobiliari per a la renovació dels espais de treball del consistori.

A més, Vicent Císcar, ha explicat que durant este any de legislatura s'han augmentat les ajudes socials i a la conciliació familiar, s'ha reforçat la neteja i manteniment de carrers, parcs i jardins gràcies a l'augment pressupostari del 13% per a ESPAI i Urbanisme i s'ha posat en marxa el nou servici del SASEM per a l'atenció de la salut mental. “Estes mesures són possibles gràcies a la bona gestió pressupostària, al gasto responsable i a les inversions amb una visió pràctica que vetla per la millora del dia a dia de la ciutadania” afirma.