01/06/2020<span style='color: #bbb'> a las 13:56</span> - L’Ajuntament de Paiporta reobri els processos selectius en marxa abans del coronavirus 01/06/2020 a las 13:56

L’Ajuntament de Paiporta reobri els processos selectius en marxa abans del coronavirus


Torna a obrir-se el termini per a la convocatòria de tres places de Policia Local i una borsa de personal administratiu c1

L'Ajuntament de Paiporta reprén els processos selectius de personal que tenia en marxa abans de l’inici de la crisi del coronavirus Covid-19.

Es tracta de dues convocatòries que afecten, per una banda, a l’ampliació de la plantilla de Policia Local en tres noves places i, per altra, al procés selectiu per crear una borsa de personal administratiu de categoria c1.

En el cas de la provisió de places de Policia Local es correspon la convocatòria d’ocupació pública de 2019, amb dues places de torn lliure i una plaça de mobilitat. Les persones interessades disposaran des de hui mateixa i fins al dia 26 de juny, inclusiu, per a inscriure’s en aquest procés.

Quant a la creació de la borsa de treball de personal administratiu, respon a la necessitat de l’Ajuntament de proveir temporalment les seues necessitats de personal en aquesta àrea. La convocatòria, que es basarà en un sistema de concurs oposició, estarà oberta novament des de hui i fins al dia 29 de juny, inclusiu.

Les persones interessades en qualsevol dels dos processos hauran de presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, juntament amb la documentació acreditativa demandada.

Per a més informació detallada es pot consultar el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Paiporta i l’àrea d’Ocupació Pública del web municipal.