05/02/2024<span style='color: #bbb'> a las 14:15</span> - L'Ajuntament i representants de APIP definixen les primeres actuacions per a la modernització dels polígons 05/02/2024 a las 14:15

L'Ajuntament i representants de APIP definixen les primeres actuacions per a la modernització dels polígons


L'Ajuntament de Paiporta ha consensuat amb les empreses industrials, a través de l'associació APIP, quines actuacions de millora i modernització són prioritàries en els polígons industrials de Paiporta.

El passat 29 de gener, el regidor d'Economia, Ocupació i Comerç, José Antonio Redondo, s'ha reunit amb els representants d'APIP per a definir els punts prioritaris als quals es destinarà la pròxima inversió provinent de les subvencions que s'estan tramitant amb l'IVACE per a aquest any 2024. En concret, està previst invertir aproximadament 500.000?€ en actuacions entre els tres polígons del municipi, L’Estació, La Mina i Pascualeta, una quantitat a la qual el Consistori aportarà al voltant del 20%.

En les tres àrees industrials es realitzaran millores en l'asfaltat de la xarxa viària i una eina web amb un cens d'empreses per a anar recopilant tota la informació necessària amb vista a crear futures Entitats de Gestió i Modernització. Així mateix, s'invertirà en la millora de les càmeres de vigilància ja instal·lades.

A més, en Pascualeta s'està estudiant l'adequació d'un tram del carril bici amb l'objectiu d'incrementar l'espai d'estacionament i, sobretot, garantir la seguretat dels usuaris. També s'escometrà en aquesta àrea industrial una millora de les zones verdes. Per part seua, en La Mina s'invertirà en una actuació per a reduir les inundacions freqüents.

El regidor d'Economia, Ocupació i Comerç, José Antonio Redondo, i el regidor d'Urbanisme, Alejandro Sánchez, han mostrat el seu interés a prioritzar aquelles qüestions que incrementen inequívocament la seguretat dels usuaris i usuàries de les àrees industrials.