17/01/2024<span style='color: #bbb'> a las 15:02</span> - El Centre Ocupacional destina 798.721€ als tallers d'ocupació Paiporta Avanza 17/01/2024 a las 15:02

El Centre Ocupacional destina 798.721€ als tallers d'ocupació Paiporta Avanza


La regidoria d'Economia, Ocupació i Comerç invertirà 798.721€ per al projecte de Tallers d'Ocupació Avanza Paiporta amb un total de 30 participants distribuïts en 3 grups de 10 persones.

El regidor d'Economia, Ocupació i Comerç, José Antonio Redondo, i el Primer tinent d'Alcaldia, Vicent Císcar, han visitat les instal·lacions del Centre Ocupacional Municipal on s'imparteixen els tallers d'Atenció sociosanitària a persones en domicili, Operacions auxiliars de servicis administratius i generals i Confecció i publicació de pàgines web.

A més de donar la benvinguda a l'alumnat, han recordat que el Centre ocupacional està creixent per a oferir formació tant per a aturats com per a oferir tallers d'ocupació com els que acaben de començar. Des de l'Ajuntament s'impulsen eines per a ajudar els nostres veïns i veïnes a formar-se, reciclar-se o trobar ocupació i, per a això, el centre Ocupacional busca inversió i subvencions i nous mòduls, cursos i tallers en col·laboració amb Labora.

S'ha ampliat l'import que es destina a aquests tallers a causa de l'èxit de participació i als bons resultats d'ocupabilitat que tenen. L'ampliació de pressupost, fins a un total de 798.721?€, va acompanyada també d'una ampliació de competències per a incorporar les noves tecnologies al Mòdul Sociosanitari i ampliar i millorar el projecte de la web www.atenentacasa.es amb la finalitat d'integrar els servicis de l'àrea sociosanitària. També es crearà una web del depòsit de llibres del Centre de Formació amb l'ajuda de l'àrea administrativa.

“Totes elles són especialitats amb una alta taxa d'ocupabilitat que doten a les persones en situació de desocupació d'eines i coneixements molt demandats per les empreses. El nostre objectiu és la reincorporació d'alumnes dels tallers d'ocupació al mercat laboral i així ajudar a reduir la taxa de desocupació a Paiporta”, afirma el regidor d'Economia, Ocupació i Comerç, José Antonio Redondo.