04/12/2020<span style='color: #bbb'> a las 14:27</span> - El director general d’Infraestructures de Serveis Socials , Enric Juan, visita el futur centre de dia de Vil·la Amparo  04/12/2020 a las 14:27

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials , Enric Juan, visita el futur centre de dia de Vil·la Amparo 


El procés de redacció del projecte finalitzarà al llarg del mes de desembre, i les obres de reforma començaran al 2021

El procés administratiu per a convertir Vil·la Amparo, a Paiporta, en un centre de dia per a persones majors, continua endavant. Aquesta setmana ha visitat la casa propietat de l’Ajuntament el director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan. Durant la visita, Juan ha subratllat les potencialitats de l'espai triat per a acollir el nou centre de dia i també de l'entorn.  

Acompanyat d'una arquitecta del departament depenent de la vicepresidència i conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Juan ha vist de primera mà les possibilitats de la casa, de dos plantes i amb espais diàfans, i de l'entorn, un gran parc que és la zona verda més gran de Paiporta. 

En la visita els han acompanyat l'alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea, i l'arquitecte municipal, que li varen mostrar un avançament del projecte, actualment en procés de redacció. 

La redacció del projecte de conversió a centre de dia de Vil·la Amparo finalitzarà aquest mes de desembre. Seguidament es licitarà aquest document per a passar posteriorment a l'adjudicació de l'obra, que començarà al 2021.