06/09/2019 - L'Ecoparc Mòbil se situarà a la plaça Xúquer de Paiporta fins al dimecres 06/09/2019

L'Ecoparc Mòbil se situarà a la plaça Xúquer de Paiporta fins al dimecres


La plaça Xúquer de Paiporta acull des d'aquest dilluns fins al dimecres 11 de setembre l'Ecoparc Mòbil, una instal·lació itinerant que permet dipositar quasi qualsevol tipus de residus per al seu correcte reciclatge. Aquest Ecoparc és especialment útil per a la gent major. que no té sempre la possibilitat de desplaçar-se a l'Ecoparc fixe, situat al costat del Cementeri Vell. L'horari d'obertura d'aquest Ecoparc Mòbil serà de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores.

L'objectiu de l'Ecoparc Mòbil és facilitar a la ciutadania la tasca de desprendre's adequadament d'aquells utensilis i aparells que es produeixen de forma puntual, que ja no tenen valor i que, per les seues característiques, no es poden dipositar a contenidors que habitualment estan als carrers.

Entre els elements que es poden dipositar a l'Ecoparc Mòbil mentre se situe a Paiporta estan sabates, teixits, pneumàtics, càpsules de cafè, cintes magnètiques, CD i DVD, llibres, revistes, bombetes, tubs fluorescents, tóners i cartutxos d'impressora, piles alcalines i de botó, xicotets aparells elèctrics, olis de cuina i de motor, pantalles, residus d'aparells electrònics (RAAE), reactius de laboratori, ferramentes elèctriques, joguets electrònics, filtres de motor, termòmetres, aerosols, productes de neteja, mòbils i carregadors, envasos perillosos de metall, dissolvents, pintures, bateries i radiografies.