08/02/2024<span style='color: #bbb'> a las 16:00</span> - El llibre “El Museu ix al carrer” recopila les exposicions als carrers de Paiporta de l'any 2023 08/02/2024 a las 16:00

El llibre “El Museu ix al carrer” recopila les exposicions als carrers de Paiporta de l'any 2023


Els exemplars poden aconseguir-se en el Museu de la Rajoleria de manera gratuïta per als veïns i veïnes de Paiporta

El Museu de la Rajoleria i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta editen aquesta nova edició del llibre recopilatori ‘Imatges en el rècord’ amb totes les fotografies d'arxiu que s'han exposat en les tres exposicions durant l'any en els diferents panells repartits pel municipi.

La presentació de la nova edició del llibre recopilatori es va celebrar ahir a la sala permanent del Museu davant desenes de veïns i veïnes i membres de la corporació municipal. La regidora de Cultura, Esther Torrijos, va presentar el llibre i va voler ressaltar la importància de mantindre el llegat històric del poble a través dels records de la població. “Tenim un arxiu molt extens que gràcies a l'aportació dels paiportins i paiportines i al treball que es fa des del Museu recopila la nostra història i les nostres tradicions, un record del nostre passat i de la nostra idiosincràsia”.

En la seua intervenció, la regidora de Cultura va recordar que el llibre és gratuït i que qui vulga un exemplar pot arreplegar-lo en el Museu de la Rajoleria en l'horari habitual d'obertura al públic.

Les tres exposicions que s'arrepleguen en aquesta edició de ‘El Museu ix al carrer, imatges en el rècord’ són “Ja estem en falles”, “Paiportins i paiportines pel món”, “Les festes del nostre poble i “Fotografies acolorides”.