03/08/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:27</span> - El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer 03/08/2022 a las 13:27

El llibret de les Festes de Sant Roc de Paiporta ja està al carrer


L’Ajuntament de Paiporta està repartint entre els bars i cafeteries de la localitat els llibrets amb la programació de les Festes Populars de Sant Roc d’aquest 2022.

L’alcaldessa, Maribel Albalat, acompanyada de la regidora de Cultura i Festes, Esther Torrijos, i la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, han visitat alguns d’aquests establiments en el repartiment dels llibrets.

A més, com ja és tradicional, paiportins i paiportines també podran acostar-se al consistori, així com a la resta d’edificis municipals, per a arreplegar els exemplars.

La programació per a les festes de Sant Roc d’enguany començarà oficialment el dia 8 d’agost amb una xaranga que recorrerà els carrers del poble fins al recinte ferial, on es produïra l’encesa i inauguració oficial del recinte ferial.

Fins al 17 d’agost la població paiportina trobarà alternatives per a totes les edats, públics i gustos, en una programació variada i diversa que reprén aquesta celebració local després de dos anys en suspensió per la pandèmia.

La programació completa per a les dues setmanes de festes està disponible també per a consulta al web municipal, a través de l’enllaç paiporta.es/festes.