15/06/2020<span style='color: #bbb'> a las 13:42</span> - El mercat de venda ambulant de Paiporta reobri a la ubicació provisional del carrer Jaume I 15/06/2020 a las 13:42

El mercat de venda ambulant de Paiporta reobri a la ubicació provisional del carrer Jaume I


Paiporta ha reobert aquest dilluns el mercat de venda ambulant a la nova ubicació del carrer Jaume I, triada per oferir l'espai necessari per a mantindre el distanciament físic dictaminat per les autoritats sanitàries per a aquest tipus d'instal·lacions. Pràcticament el 100% de venedores i venedors habituals han muntat les seues parades i la ciutadania de Paiporta ha respost amb una gran afluència de públic, tot i que l'aforament ha estat limitat i controlat.

La ubicació al carrer Jaume I és provisional i es mantindrà mentres continuen vigents les ordres sanitàries de mantindre la distància entre parades. Una vegada s'alcen les restriccions quant a aquest aspecte i a l'aforament, es tornarà a la ubicació tradicional, en l'entorn de la plaça Cervantes, junt al mercat fixe.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d'Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, han visitat el mercat. "Hem reobert amb totes les garanties de seguretat, però demanem a la ciutadania que tinguen en compte l'obligatorietat de portar mascareta, mantindre la distància i tindre cura de la higiene de mans", ha explicat Martín.

"El mercat és un punt molt important en el comerç local i hem treballat per obrir-lo amb totes les garanties i a una ubicació que permetera complir amb la normativa", ha afegit la regidora d'Economia, que ha subratllat com "en línies generals, tant les venedores i venedors com la clientela s'ha mostrat satisfeta amb la solució provisional", ha conclòs Jiménez.