10/03/2023<span style='color: #bbb'> a las 20:59</span> - El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició ‘Tota una vida per arribar a mi’ 10/03/2023 a las 20:59

El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició ‘Tota una vida per arribar a mi’


La mostra, inclosa en la Setmana de la Dona, fa un recopilatori de l'obra de la paiportina Mari Carmen Martinez per a visibilitzar el paper de la dona en tots els àmbits de la seua vida.

Les pintures, escultures i art en instal·lacions de la paiportina Mari Carmen Martínez podran veure's fins al 24 de març en el Museu de la Rajoleria. Ahir es va inaugurar la mostra, titulada ‘Tota una vida per arribar a mi’ que recull la visió femenina del paper del paper de les dones en tots els àmbits de la seua vida.

La inauguració de l'exposició va ser a càrrec de la regidora de Cultura, Esther Torrijos, al costat de Laura Jiménez, la regidora d'Igualtat, que van voler destacar la importància que té continuar amb la lluita per la igualtat real entre homes i dones cada dia de l'any. “Ahir va ser 8M, un dia assenyalat en aquesta lluita, però hui, 9 de març, continuem reivindicant i treballant per un món més just i igualitari. Cada dia, en tots els àmbits i en totes les accions institucionals i culturals” va afirmar Esther Torrijos.  A més, la regidora va voler traslladar als presents l'agraïment de l'alcaldessa, Maribel Albalat, a l'artista per triar el Museu de la Rajoleria per a continuar visibilitzant a la dona.


“Per aquest museu han passat moltes dones rellevants per a l'art. Hui li toca a una artista paiportina”, va continuar la regidora de Cultura. Durant la presentació es va destacar el treball diari que es fa des del Museu per a abrigallar totes les iniciatives amb exposicions i tallers. Laura Jiménez va agrair al personal l'esforç perquè aquesta exposició de continuïtat al 8M en la Setmana de la Dona.

L'artista es va dirigir a totes i tots els presents per a explicar el contingut de les seues creacions. Va parlar sobre la gestió de les diferents emocions femenines i de com ha reflectit també la dimensió física de la dona.


Com és habitual en el Museu de la Rajoleria, l'exposició anirà acompanyada del taller ‘Dones en l’art valencià’ que fins al 24 de març anirà dirigit al públic escolar.