28/09/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:59</span> - El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats 28/09/2022 a las 13:59

El Museu de la Rajoleria inicia la programació d’activitats didàctiques per a escolars amb tallers sostenibles de materials reciclats


El Museu de la Rajoleria inaugurava temporada recentment i aquests dies continua d’estrena amb l’inici de la seua activitat didàctica per a escoles.

Menuts i menudes dels centres escolars paiportins s’acosten fins a aquest espai cultural per a gaudir amb uns tallers on aprendran a fer els seus propis treballs manuals i creacions amb materials que es poden trobar a casa.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han estat visitant els tallers per a conéixer de primera mà com es desenvolupa l’activitat.

Com ja és habitual, aquests tallers actuen com a activitats paral·leles a les exposicions temporals, adaptades per a escolars, amb l’objectiu d’acostar al Museu i a l’art al públic més jove.

En aquesta ocasió, xiquets i xiquetes coneixeran de més a prop la mostra “Moments de Neus” de la multidisciplinària artista paiportina Neus Chisbert. Una exposició que es pot visitar fins al pròxim divendres i que els menuts i menudes de tercer d’Infantil del CEIP L’Horta han pogut descobrir i visitar acompanyats de l’artista paiportina, junt a les seues explicacions.

Completen la llista de centres participants el CEIP Lluís Vives, Col·legi La Inmaculada i CEIP Jaume I.