25/01/2023<span style='color: #bbb'> a las 15:11</span> - Comença la Fira Orienta’t de Paiporta 25/01/2023 a las 15:11

Comença la Fira Orienta’t de Paiporta


La Regidoria de Joventut promou tres jornades d’assessorament laboral i formatiu per a joves

Desenes de joves de Paiporta han assistit aquest dimecres a la primera jornada de la Fira Orienta’t, la iniciativa de la Regidoria de Joventut i el Centre Jove per a assessorar des del punt de vista acadèmic, formatiu i laboral a la joventut paiportina. L’esdeveniment se celebra al propi Centre Jove, al poliesportiu municipal.
 
En la Fira Orienta’t, una dotzena d’entitats i empreses del món de l’educació ofereixen orientació, així com de diferents alternatives i itineraris de Batxillerat i Formació Professional existents, en un esdeveniment que estarà en marxa fins al divendres 27 de gener.
 
Als matins, les visites estan concertades amb els instituts i col·legis de Paiporta. De vesprada, la fira s’obri al públic en general en horari de 16.00 a 19.00 hores.
 
La Fira Orienta’t té l’objectiu de mostrar una panoràmica personalitzada a cadascuna de les persones que s’hi acoste de les diferents alternatives i itineraris que poden les els i les joves de diferents etapes educatives, tant des del punt de vista dels estudis com del treball.
 
L'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Joventut, Laura Jiménez, han donat la benvinguda en la primera jornada, acompanyades d'altres membres de l'equip de govern de la localitat.