01/08/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:34</span> - En marxa les inscripcions per a les escoles i programes del Servei Municipal d’Esports de Paiporta 01/08/2022 a las 13:34

En marxa les inscripcions per a les escoles i programes del Servei Municipal d’Esports de Paiporta


La Regidoria d’Esports ofereix 10 programes i 9 escoles per al pròxim curs, per a les quals ja es pot realitzar la inscripció en línia al web paiporta.es/activitatsesportives

Les inscripcions per als programes i les escoles esportives de Paiporta de cara a la temporada 2022-2023 s’ha obert aquest dilluns al web paiporta.es/activitatsesportives. En total, el Servei Municipal d’Esports (SME) i la Regidoria d’Esports ofereixen 10 programes i 9 escoles per totes les edats.

L’oferta se substancia en els programes per a persones adultes de gimnàstica de manteniment, batu-pump, zumbabbis, gimnàstica suau i expressió corporal, ioga, ioga lates, gimnàstica medita-relaxació, taitxí, entrenament funcional i pilates.

Quant a les escoles, dirigides a un públic més jove, hi ha de psicomotricitat, iniciació multiesport i jocs alternatius, gimnàstica rítnica, taekwondo, balls moderns, karate, escalada i esport de muntanya, futbol sala i esport adaptat.

Els preus varien en funció de l’activitat i l’SME ha establert una bonificació en el pagament de la quota del 25 per cent per a persones majors de 65 anys.