30/09/2022<span style='color: #bbb'> a las 12:57</span> - Entregats els premis d’AVIVA Paiporta a l’ús del valencià en el comerç 30/09/2022 a las 12:57

Entregats els premis d’AVIVA Paiporta a l’ús del valencià en el comerç


L’Agència de Promoció del Valencià ha convocat per primera vegada aquests guardons que impliquen els comerços locals en el foment de la presència social de la llengua

L’Ajuntament de Paiporta, a través de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA, ha entregat els premis a l’ús de la llengua destinat a comerços de la localitat.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Maribel Albalat, la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, el primer tinent d’Alcaldia i regidor responsable d’AVIVA Paiporta, Pep Val, i una representació dels comerços guardonats.

Els premis estaven dividits en dos categories: Noves tecnologies i xarxes socials, i retolació i material. Els comerços guardonats han sigut la Papereria La Casota, la Llibreria La Moixeranga, la Joiera Reme Blasco i la Papereria Yorma.

Aquests guardons, impulsats per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta i que tenen lloc per primera vegada a la localitat, persegueixen l’objectiu d’incentivar la presència social del valencià, en aquest cas, en l’àmbit comercial, un dels que més marge de millora té la llengua.