26/01/2024<span style='color: #bbb'> a las 11:00</span> - Èxit en la III Edició de la jornada Empren organitzada pel IES La Sénia en col·laboració amb l'Ajuntament 26/01/2024 a las 11:00

Èxit en la III Edició de la jornada Empren organitzada pel IES La Sénia en col·laboració amb l'Ajuntament


Ahir, a l'Auditori de Paiporta, es va dur a terme amb un èxit rotund de participació la tercera edició de les Jornades Emprén, un esdeveniment organitzat per l'Institut d'Educació Secundària (IES) La Sénia, en col·laboració amb l'Ajuntament. La jornada va tindre com a objectiu proporcionar als estudiants de cicles formatius una oportunitat única per a aprendre de professionals destacats en l'àmbit empresarial i de la ciberseguretat.

 

Els assistents van escoltar les experiències i coneixements de tres ponents. La start-up "Datapic" va compartir insights valuosos sobre l'emprenedoria, mentre que Soraya Garrán Blázquez, Llicenciada en Dret i experta en Privacitat, Protecció de Dades i Ciberseguretat, va oferir una ponència sobre ciberseguretat. A més, Esther Mifsut, Orientadora Laboral i Formadora, va fer una xarrada informativa sobre l'ús i les possibilitats de la plataforma Linkedin.

 

L'obertura de l'esdeveniment va estar a càrrec de Salvador Colomar Gisbert, Subdirector General d'Ordenació i Planificació de Formació Professional i Ensenyaments Professionals de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. En el seu discurs, Colomar va destacar la importància d'esdeveniments com aquest i va encoratjar als estudiants a mantindre's actius en el seu creixement formatiu i laboral, instant-los a "no deixar que passe ni un dia sense aprendre".

 

L'acte va comptar amb la presència del primer tinent d'alcaldia, Vicent Císcar, i el regidor d'Economia, Ocupació i Comerç, José Antonio Redondo. Abans de donar inici a les ponències, el primer tinent d'alcaldia va anunciar l'impuls d'acords amb APIP i ACOPA, amb l'objectiu de proporcionar oportunitats laborals i pràctiques per als estudiants de Paiporta en les empreses i comerços locals.
“Aquesta tercera edició ha resultat ser un esdeveniment enriquidor i motivador, consolidant la seua posició com un espai crucial per a la formació i el creixement professional dels estudiants” afirma el regidor José Antonio
Redondo.