19/07/2023<span style='color: #bbb'> a las 11:50</span> - Finalitza la 1a Lliga jove d’improvisació teatral de Paiporta amb Quart de Poblet com a equip guanyador 19/07/2023 a las 11:50

Finalitza la 1a Lliga jove d’improvisació teatral de Paiporta amb Quart de Poblet com a equip guanyador


Vora 200 persones varen gaudir de la final d’aquesta lliga organitzada per la Regidoria de Joventut i Laboratorio impro, en la que tots els equips han estat configurats per persones joves.

L’Auditori de Paiporta ha acollit, durant els dos primers caps de setmana de juliol, la primera edició de la lliga d’improvisació teatral de Paiporta en la que han competit els equips d’Aldaia, Quart de Poblet i Paiporta.

Amb aquesta lliga, Paiporta se suma al circuit valencià d’improvisació teatral, aportant com a singularitat la condició què els equips han d’estar configurats, únicament, per persones joves. D’aquesta forma s’han trobat a l’escenari joves amb un ample recorregut al món de la improvisació teatral, amb altres que tot just acaben d’iniciar-se i per als que la lliga paiportina ha estat la seua primera competició.

Com és habitual en aquests espectacles improvisats, el públic ha estat el responsable de decidir la classificació a través de les seues votacions. En aquesta ocasió, els i les participants els ho han posat molt difícil i les faltes comeses per cada equip han estat decisives per resoldre l’empat entre els equips d’Aldaia i Quart de Poblet. Finalment, Quart de Poblet ha sigut l’equip guanyador, Aldaia ha quedat en segon lloc i Paiporta en tercer.

L’organització es mostra molt satisfeta amb el resultat i, tant el personal del Centre Jove Paiporta com David Fajardo i Ezequiel Navarro (professors i responsables de la lliga a Paiporta) estan convençuts de les potencialitats i els valors que la improvisació teatral aporta a les persones joves.

Després de tres partits en els que les persones joves van demostrar el seu enginy, la seua rapidesa i creativitat a l’hora d’improvisar, el dia 16 de juliol va tindre lloc ‘La gran final’ en un auditori que va acollir vora 200 persones.  En finalitzar la mostra, Maribel Albalat, alcaldessa de Paiporta, va entregar els trofeus.  L’edil va felicitar als tres equips pel seu talent i valentia i es va comprometre a “treballar per a que la improvisació teatral continue formant part de les polítiques de joventut  municipals. És admirable l’energia, la creativitat i la cooperació que han mostrat els tres equips  a l’escenari”.