18/02/2021<span style='color: #bbb'> a las 14:17</span> - Innovació col·labora amb les associacions locals Aldis i Apahu amb la donació de material informàtic municipal en desús 18/02/2021 a las 14:17

Innovació col·labora amb les associacions locals Aldis i Apahu amb la donació de material informàtic municipal en desús


Representants d’aquestes dues associacions paiportines han arreplegat al consistori el material informàtic al qual donaran una segona vida

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres la cessió de divers material informàtic per a l’Associació Humanitària de Paiporta Apahu i l’associació Aldis.

Es tracta de material del departament d’Informàtica que ha quedat obsolet per a realitzar les tasques pròpies de l’administració local, però que pot tindre una segona vida en aquestes associacions.

“Tots els anys fem inventari al tancar exercici econòmic i, com a part de la consciència ecològica del nostre consistori, sempre tractem d’aprofitar i donar una segona vida al material en desús. L’any passat ja col·laboràrem amb aquestes associacions amb la donació de material i enguany tornem a atendre les seues peticions” ha manifestat la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

En concret, s’ha fet entrega a Apahu de sis torres i un portàtil, que arribaran en les pròximes setmanes als campaments sahrauís. Aquests equips serviran en part per a muntar una oficina completa a l’Associació Sahrauí de Víctimes de Mines (ASAVIM) i també per modernitzar i digitalitzar la gestió del centre de joventut i d’esport local. Per la seua part, Aldis ha rebut tres torres que serviran per a les activitats del seu alumnat.