11/05/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:25</span> - La Biblioteca de Paiporta acull una exposició de manga 11/05/2022 a las 14:25

La Biblioteca de Paiporta acull una exposició de manga


El jove artista paiportí EdgarComics presenta el seu treball ‘Overclouds’, una història escrita i dibuixada per ell mateix sota la filosofia clàssica japonesa del “Ikigai” 

La Biblioteca Pública de Paiporta acull fins al pròxim 20 de maig l’exposició de manga de l’artista paiportí Edgar Rafí Navarro, conegut amb el nom artístic d’EdgarComics.

La mostra està formada per una sèrie d’esbossos i dibuixos del còmic manga ‘Overclouds’, una història escrita i dibuixada pel mateix artista i presentada en 2020 al concurs Kyoto Internacional Manga Anime Award.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han estat visitant la mostra, acompanyades per l’artista, en el dia de la seua inauguració.

Així mateix, la mostra ha comptat amb una visita molt especial. L’alumnat de tres anys del CEIP Jaume I, a la Biblioteca en visita escolar per acostar-se a aquest espai cultural, ha pogut gaudir dels còmics i vinyetes, que han observat amb gran atenció, seguint les explicacions d’EdgarComics.

L’obra segueix el corrent del pensament clàssic del Japó “Ikigai”, filosofia que impregna el camí de la gran majoria d’obres manga actuals i que es relaciona amb la felicitat i el propòsit vital de cadascú i cadascuna de nosaltres.