08/01/2024<span style='color: #bbb'> a las 13:52</span> - La Cavalcada dels Reis Mags plena els carrers de Paiporta 08/01/2024 a las 13:52

La Cavalcada dels Reis Mags plena els carrers de Paiporta


El recorregut de la Cavalcada de les seues majestats els Reis Mags ha estat aquest any ple de llum, color i participació de les associacions del poble per a acompanyar les carrosses dels reis que van repartir caramels i il·lusió des de la plaça Santa Anna fins a l'Auditori Municipal.

Una vegada finalitzat el recorregut, al qual van assistir milers de persones que van omplir els carrers, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, els va fer lliurament de la clau de la ciutat perquè puguen repartir els seus regals. “A tots els xiquets i xiquetes que han vingut aquesta nit, els reis els han fet un xicotet avançament dels seus regals amb un detall, és una tradició molt entranyable que agraïm molt a les seues majestats” afirma la regidora.

Des de l'Ajuntament de Paiporta s'agraeix molt l'ajuda d'Intercomparsa i de totes les associacions del municipi que han participat en la recepció dels Reis Mags perquè la nit del 5 de gener comence amb aquesta festa pels carrers del municipi.