08/07/2024<span style='color: #bbb'> a las 15:36</span> - L'Escola d'Estiu de Paiporta aconsegueix èxit de participació i la gratuïtat total per a 90 famílies 08/07/2024 a las 15:36

L'Escola d'Estiu de Paiporta aconsegueix èxit de participació i la gratuïtat total per a 90 famílies


La resta de famílies podran sol·licitar la devolució del 50% de l'import una vegada finalitzada l'escola.

L'escola d'estiu de Paiporta ha aconseguit enguany un gran èxit de participació omplint l'oferta i consagrant-se com a mesura de conciliació per a les famílies durant el mes de juliol. Al voltant de 350 xiquets i xiquetes d'entre 2 i 12 anys gaudixen des de finals d'agost d'activitats lúdiques en les renovades instal·lacions del CEIP Jaume I.

L'Ajuntament ha realitzat una inversió significativa de 33.704?€ per a subvencionar al 100% la Escola de Estiu, incloent-hi els servicis de menjador i matinera, beneficiant a 90 famílies a través dels Servicis Socials Municipals. A més, totes les famílies que hagen fet ús de l'escola podran sol·licitar la devolució del 50% de l'import de la mateixa en finalitzar el període estival, alleujant així la càrrega econòmica i facilitant l'accés a una educació de qualitat durant les vacacions. “Des de l'ajuntament volem assegurar a l'alumnat un estiu educatiu i entretingut amb la màxima qualitat” afirma Susana Moreno, regidora d'Educació i Esports de Paiporta.

La ràtio de professors s'ha mantingut en un docent per cada 16 alumnes d'infantil i un per cada 20 de primària, assegurant una atenció personalitzada i de qualitat. A més, la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Paiporta ha destinat 37.413,80?€ per a afegir professorat especialitzat a atendre l'alumnat amb Necessitats Educatives Especials (NEE), garantint una inclusió plena i efectiva per a tots els xiquets i xiquetes.

Les activitats desenvolupades durant l'escola d'estiu inclouen una àmplia varietat d'opcions lúdiques i educatives, amb especial èmfasi en les activitats d'aigua. “Estes activitats no sols entretenen, també permeten gaudir de l'estiu sense patir les altes temperatures, creant un entorn segur i divertit” explica la regidora. En este sentit, l'escola d'estiu fa visites regulars a la piscina municipal i jocs aquàtics en el mateix centre.

Per part seua, el servici d'esports municipal també ha oferit escola esportiva este estiu amb multitud d'activitats i un èxit de participació sense precedents. “L'èxit obtingut en dos opcions cobrixen les necessitats de les famílies que necessiten conciliar i recorren als servicis municipals a la recerca de qualitat i un preu assequible” afirma la regidora.