05/08/2022<span style='color: #bbb'> a las 12:50</span> - L’Escola d’Estiu de Paiporta tanca la temporada de manera exitosa 05/08/2022 a las 12:50

L’Escola d’Estiu de Paiporta tanca la temporada de manera exitosa


Més de 600 xiquets i xiquetes de la localitat han gaudit al llarg de sis setmanes d’unes vacances lúdiques, amb jocs d’aigua, visites culturals i moltes activitats

L’escola d’Estiu de Paiporta ha posat el punt final a la seua edició d’enguany aquest divendres.

Ho ha fet després de sis setmanes on més de 600 xiquets i xiquetes de la localitat han pogut gaudir d’uns dies de vacances plens d’activitats i propostes lúdiques variades, com ara eixides a la piscina, visites culturals i al Museu de la Rajoleria, jocs d’aigua i molt més.

El CEIP Ausiàs March ha sigut la seu d’aquesta edició de l’Escola d’Estiu, organitzada per la Regidoria d’Educació. Abans de finalitzar la jornada final, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, han visitat el centre i han compartit alguns moments amb els xiquets i xiquetes.

En paraules de l’alcaldessa, “és un goig veure la gran acollida que ha tingut l’edició d’enguany després d’uns mesos que han sigut molt durs. Les famílies i també menuts i menudes necessitaven poder tornar a gaudir de l’estiu i les vacances, i amb aquesta activitat ho hem aconseguit”.

Per la seua part, el regidor d’Educació ha volgut felicitar el personal de l’àrea pel gran treball realitzat, així com a monitors i monitores de l’activitat. “La d’enguany ha sigut una edició molt especial perquè, a més d’haver pogut tornar a acollir l’Escola d’Estiu amb total normalitat, per primera vegada l’hem allargada fins al mes d’agost, tenint en compte a les demandes i necessitats de les famílies, donant-les alternatives de conciliació i facilitant aquest recurs en igualtat d’oportunitat a totes elles, sense deixar a cap xiquet o xiqueta fora per raons econòmiques”.

Temps de festes per a menuts i menudes

Amb el fi de l’Escola d’Estiu, els xiquets i xiquetes de Paiporta tindran a partir d’aquest dimarts 8 d’agost, amb el començament de les Festes Populars de Sant Roc, noves alternatives d’oci i lúdiques.

Entre la programació d’enguany de festes, dissenyada per Cultura en col·laboració amb la resta d’àrees municipals, el públic infantil trobarà una gran varietat d’activitats i opcions. Hi haurà activitats esportives, com ara la tradicional Volta a peu infantil, una patinada popular o una jornada de portes obertes al rocòdrom del poliesportiu municipal.

També s’han programat jocs infantils i d’aigua, una festa de l’espuma, tallers de teatre o espectacles de titelles, sense oblidar la festa del melonet, amb la confecció de les llanternes i la cercavila.

La informació completa sobre la programació de festes es pot consultar al web municipal, a través de l’adreça paiporta.es/festes.