16/10/2020<span style='color: #bbb'> a las 13:35</span> - La jove paiportina Alba Galán, campiona autonòmica de pàdel per sisena vegada 16/10/2020 a las 13:35

La jove paiportina Alba Galán, campiona autonòmica de pàdel per sisena vegada


Als seus 14 anys, ocupa el número 8 del rànking mundial i és tercera d'Espanya en la disciplina

La jove paiportina Alba Galán Faya s'ha proclamat recentment campionat autonòmica de pàdel en la categoria infantil. Al seus 14 anys, Galán manté una gran progressió que ja l'ha portat a la huitena posició en el rànking mundial individual i a ser la tercera d'Espanya. El títol aconseguit el passat cap de setmana a Castelló és el sisé a escala autonòmica de la seua prometedora carrera esportiva.

Alba Galán va començar a jugar a pàdel amb tan sols 8 anys, i és participant habitual en cites del màxim nivell en l'àmbit estatal i internacional. En la consecució del seu últim títol autonòmic l'acompanyava la jugadora Diana Toledo, natural de València.

En la gran final del torneig celebrat a la capital de La Plana, la parella formada per Alba Galán i Diana Toledo no partia com a favorita, ja que arribaven a la cita com a sisenes preclassificades. Però foren capaces de donar-li la volta als pronòstics i imposar-se en la final contra María Alcantud i Paula Caballero per 6/4 7/5.