12/03/2024<span style='color: #bbb'> a las 12:50</span> - La música invisible d'Andrea Lerma Casany en el Museu de la Rajoleria 12/03/2024 a las 12:50

La música invisible d'Andrea Lerma Casany en el Museu de la Rajoleria


'La música in(visible)' es una proposta artística única on convergixen l'art pictòric i la música, donant vida a una experiència sensorial. “Andrea Lerma Casany ens convida a explorar la presència de les compositores al llarg de la història musical, utilitzant el llenguatge del color com el seu mitjà d'expressió” comenta la regidora de Cultura, Esther Torrijos.

L'exposició es va inaugurar durant la Setmana de la Dona amb motiu del 8M. “Cada obra és més que una mescla de formes i tonalitats; és un homenatge visual a les dones que han deixat la seua petjada en el món de la composició musical. Però l'experiència no es deté en el visual. Andrea ha integrat la tecnologia de manera innovadora en col·locar un codi QR en cada obra” explica la regidora d'Igualtat, Mª Jesús López. El propòsit? Accedir a una finestra virtual d'informació addicional i, el més emocionant, escoltar la música que va inspirar cada peça.

Quan visites l'exposició, simplement escaneja el QR amb el teu dispositiu mòbil per a submergir-te encara més en l'univers d'estesuseu de la Rajoleria.