30/09/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:45</span> - La Policia Local de Paiporta celebra una gran gala pel seu 50 aniversari 30/09/2022 a las 14:45

La Policia Local de Paiporta celebra una gran gala pel seu 50 aniversari


La trobada es convertirà en l'acte central de l'extensa programació que els membres d'aquest cos de seguretat local han preparat al llarg de tot aquest 2022

L'Auditori Municipal de Paiporta acollirà dimarts que ve la Gala de celebració del 50 aniversari de la Policia Local de Paiporta

La trobada forma part de l'extensa programació que els membres de Policia Local han preparat al llarg d'aquests mesos i es convertirà en l'acte central d'aquesta data tan significativa.

A partir de les 19 hores es donaran cita agents del cos -en actiu i ja retirats-, autoritats de la comarca i del govern municipal per a compartir moments i records a través d'un recorregut històric per la creació d'aquest cos de seguretat l'any 1972 i la seua evolució a través dels anys.

L'acte comptarà amb un apartat especial de dedicatòria i homenatge a agents jubilats i morts pels serveis prestats i la petjada que han deixat a Paiporta i en la seua Policia Local. Així mateix, també es reconeixerà la tasca d'altres estaments, persones i autoritats que s'han distingit per la permanent i especial col·laboració amb la Policia Local de Paiporta.

Entre la programació encara en marxa amb motiu d'aquest cinquantenari, l'exposició a l'aire lliure “50 anys de la nostra Policia Local”, formada per 15 panells amb imatges de l'arxiu històric del cos, es pot visitar fins al pròxim 30 d'octubre als carrers de Paiporta.

Tancarà la celebració que es realitza al llarg de tot aquest 2022 la carrera de 5k i 10 K que, a través d'un recorregut urbà per Paiporta, retrà homenatge a Francisco Ortega Caballero, recordant així a l’agent mort en 2009 quan entrenava preparant-se per a un Ironman.