02/08/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:58</span> - La taekwondista paiportina Paula Temina es proclama campiona d’Europa universitària 02/08/2022 a las 13:58

La taekwondista paiportina Paula Temina es proclama campiona d’Europa universitària


La consecució del títol es va produir als Jocs Europeus Universitaris celebrats a la ciutat polonesa de Lodsz

La taekwondista paiportina Paula Temina, pertanyent al Club Deportivo PIAAM, s’ha proclamat campiona d’Europa universitària de la disciplina. En els Jocs Europeus Universitaris celebrats a Lodsz (Polònia), Temina es va imposar a tres rivals en les rondes prèvies i la final, on va derrotar la seua contrincant eslovena.

La paiportina es va imposar en la categoria sènior de menys de 53 quilos i va tancar així una gran temporada en la qual també s’ha proclamat subcampiona universitària d’Espanya, resultat que li va permetre classificar-se per a la cita europea de Lodsz.

La taekwondista de Paiporta,als seus 20 anys, és tot un exemple de constància i superació, ja que compagina els seus entrenaments diaris d’entre 2 i 3 hores amb els estudis de Fisioteràpia, on afronta el seu últim curs amb molt bones qualificacions.

El títol aconseguit a Polònia suposa un impuls a la seua carrera esportiva, ja que augmenta les seues opcions de disputar les Olimpíades Universitàries i li atorga 10 punts en el ranking mundial de taekwondistes.