20/03/2024<span style='color: #bbb'> a las 13:14</span> - Les Falles 2024 a Paiporta són un exemple de tradició i coordinació comunitària 20/03/2024 a las 13:14

Les Falles 2024 a Paiporta són un exemple de tradició i coordinació comunitària


Els carrers de Paiporta es van il·luminar anit amb la Cremà, acabant així les festes falleres de 2024, una celebració que unix a tota la comunitat entorn de la tradició, la creativitat i el compromís social. L'Ajuntament de Paiporta, en estreta col·laboració amb la Junta Local Fallera i totes les comissions, ha desplegat un esforç conjunt per a fer d'estes festes un verdader símbol de sostenibilitat, germanor i cooperació.

Els actes tradicionals han marcat el pols d'esta celebració arrelada en la identitat local. Des de l'Ofrena Floral fins a la Cremà, cada moment ha sigut un tribut a la passió i l'esforç de totes les comissions per la festa local fallera.

Premis Falles 2024:

Premi Gran per Falla del Poble
Premi Infantil per Mestre Serrano
Premi Secció Especial Aldis
 

- Millor Ninot Gran: El Poble

- Millor Ninot Infantil: La Iglesia

- Aviva gran Mestre Serrano
- Aviva infantil Sant Antoni
- Cavalcada Cervantes
- Igualtat Sant Antoni
- Portada llibret El Poble
- Millor Llibret San Antoni
- Comparsa Cabalgata Ninot Cervantes
- Millor Figura El Poble
- Carroza Cervantes
- Critica Sant Antoni

Ha destacat l'excel·lent regnat de la fallera Major, Sandra Barrera i Navarro, i la fallera Infantil, Natalia Tarazona i Ferrero, els qui han representat el millor de Paiporta. La Regidora de Cultura, en nom de l'Ajuntament de Paiporta, desitja expressar el seu més sincer agraïment a tots els fallers i falleres, així com als cossos de seguretat, incloent-hi la Policia Local i la Guàrdia Civil, els Bombers i els servicis de manteniment i neteja municipal. La seua labor incansable ha sigut fonamental per al desenvolupament exitós d'estes festes. I, per descomptat, a la Junta Local Fallera que ha estat sempre disposades a la col·laboració, la coordinació i el treball conjunt en pro de la seguretat i el bon fer. A més, és imprescindible ressaltar la responsabilitat social demostrada per totes les comissions, els qui han treballat àrduament per la inclusió, la igualtat i la sostenibilitat. En este sentit, l'Ajuntament ha distribuït poals de reciclatge, decàlegs de bones pràctiques i material gràfic i marxandatge per a fomentar un enfocament més conscient i respectuós amb el medi ambient.

Per a reviure els moments més memorables d'estes Falles, l'Ajuntament convida a tota la població a visitar la galeria fotogràfica en la web municipal, on s'estan incorporant àlbums fotogràfics de tots els actes fallers capturats pel departament de comunicació. Continuarem actualitzant la galeria al llarg de la setmana.

Per a accedir a la galeria de fotos, visite: Galería de Fotos de las Fallas 2024

Per a accedir a la galeria de fotos, visite: Galería de Fotos de las Fallas 2024