19/01/2023<span style='color: #bbb'> a las 14:34</span> - Més de 600 escolars participen en un nou certamen al voltant del Dia de l’Arbre a Paiporta 19/01/2023 a las 14:34

Més de 600 escolars participen en un nou certamen al voltant del Dia de l’Arbre a Paiporta


La Regidoria de Medi Ambient recull les obres amb la temàtica ‘Un arbre, una vida’, que s’exposaran al Museu de la Rajoleria a finals de gener

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de Paiporta ha organitzat un any més el certamen de creació al voltant del Dia de l’Arbre, que se celebra cada 31 de gener amb la finalitat de conscienciar sobre la importància dels arbres en qualsevol ecosistema com a fonts de vida i elements fonamentals en la lluita contra el canvi climàtic.
 
Enguany, l’Ajuntament ha convocat a la comunitat escolar baix el lema ‘Un arbre, una vida’, frase que havia d’inspirar els dibuixos en qualsevol tècnica, sense límit creatiu. Finalment han sigut 611 xiquetes i xiquetes, que han presentat les seues corresponents obres al consistori, el doble que al 2022. Les obres s’exposaran al Museu de la Rajoleria en una mostra homònima a partir del mateix dia 31 de gener.
 
La regidora de Medi Ambient, Marian Val, ha mostrat el seu «agraïment, una vegada més, a tota la comunitat escolar paiportina, que s’ha bolcat en aquesta convocatòria». Per a Val, «l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància dels arbres a l’alumnat de Paiporta s’està aconseguint amb la col·laboració de totes i tots».
 
A més del certamen de creació i l’exposició, la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat més activitats al voltant del Dia de l’Arbre: Rutes pel recorregut botànic del parc de Vil·la Amparo per a l’alumnat dels centres paiportins, plantacions d’arbres a escoles i instituts a càrrec de l’empresa pública ESPAI i, per últim, l’11 de febrer, una jornada oberta amb la col·laboració del Grup Scout Gaia de Paiporta, de la qual es donaran més dades en breu.