09/05/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:04</span> - Menuts i menudes de Paiporta aprenen a cuinar de forma saludable 09/05/2022 a las 14:04

Menuts i menudes de Paiporta aprenen a cuinar de forma saludable


El Museu de la Rajoleria ha acollit la primera sessió dels tallers de cuina saludable programats des de l’àrea d’Educació que acostaran a la població paiportina més menuda els hàbits de menjar saludable

La sala annexa del Museu de la Rajoleria ha acollit la primera sessió dels tallers escolars de cuina saludable programats des de l’àrea d’Educació.

La primera trobada amb la nova edició d’aquesta proposta gastronòmica i didàctica ha culminat amb una gran acollida tant dels xiquets i xiquetes participants com de les seues famílies.

En col·laboració amb l'escola Valencia Club de Cocina, el Museu de la Rajoleria acull cada dissabte de maig una nova proposta culinària saludable, amb receptes preparades per professionals del món de la cuina i la nutrició i on menuts i menudes aprenen no només les receptes i les tècniques culinàries, sinó també la cultura gastronòmica que els envolten: els productes, el mercat, l’horta... Tot, sota el paraigua de la motivació, l’aprenentatge i la diversió.

Aquests tallers, que en la seua primera sessió han consistit en l’elaboració de pastissets de “pistó”, ceba i xampinyons i espinacs i formatge, parteixen de propostes dissenyades amb l’equip tècnic de Valencia Club de Cocina, amb receptes vinculades a l’entorn i a Paiporta, utilitzant matèries primeres i de proximitat, així com la tradició dels plats locals.

Magdalenes tradicionals i de xocolata, safata de pasta fullada amb poma i fruites o rosquilletes de pipa formen part del menú que es cuinarà i degustarà a Paiporta al llarg d’aquest mes de maig.