06/09/2020<span style='color: #bbb'> a las 18:16</span> - Nota informativa inici de curs 2020-2021 06/09/2020 a las 18:16

Nota informativa inici de curs 2020-2021


L'Ajuntament de Paiporta informa que aquest dilluns comencen les classes tal com estava previst a tots els centres educatius del poble, inclòs el CEIP L'Horta, on s'ha detectat un cas positiu de coronavirus entre el professorat, amb contagi produït fora del centre, asimptomàtic i en quarantena des del passat divendres.

En tot moment, i davant d'aquest cas, s'ha seguit el Pla de Contingència del Centre i les indicacions de la Conselleria de Sanitat i de la d'Educació, Cultura i Esport per tal de garantir les mesures de seguretat i higiene.

Dins d'aquest protocol s'han establert proves PCR a huit contactes directes entre el personal del centre, que també estan en quarantena. Quatre de les proves han donat negatiu, i les altres quatre es realitzaran la prova demà dilluns. Aquestes persones continuaran en quarantena, tal com dicta el protocol.

La direcció del centre treballa en la reorganització del personal docent per a iniciar les classes tal com estava previst aquest dilluns 7 de setembre.

L'Ajuntament de Paiporta ha estat en tot moment en contacte directe amb la direcció del centre, així com amb el coordinador del Centre de Salut de Paiporta i els responsables de les conselleries de Sanitat i d'Educació.

Tant des del CEIP L'Horta com des de l'Ajuntament es treballa per tal que xiquetes, xiquets i professorat tinguen garantida la màxima seguretat.