07/06/2024<span style='color: #bbb'> a las 18:12</span> - Nou èxit de foment de la lectura amb el Passaport Lector 07/06/2024 a las 18:12

Nou èxit de foment de la lectura amb el Passaport Lector


La regidoria de Cultura va tancar ahir la 3a Edició del Passaport Lector, organitzat al costat de la Biblioteca Municipal María Moliner Ruiz per a fomentar la lectura entre l'alumnat del municipi, amb una gran festa en la qual va haver-hi teatre, música i repartiment de Diplomes a tots els participants de la iniciativa municipal. Enguany, l'èxit ha sigut rotund, amb una participació massiva d'estudiants de totes les edats i especialment enfocat a Infantil i Primària.

La regidora de Cultura, Esther Torrijos s'ha mostrat molt satisfeta perquè esta trobada s'ha establit “com una tradició local que fomenta la base de tot coneixement, la lectura”. Així, la regidora explica que any rere any veiem com els nostres joves gaudixen d'esta iniciativa i coneixen el funcionament i les possibilitats que la nostra Biblioteca els aporta. Des de l'Ajuntament procurem oferir sempre novetats i activitats que acosten la lectura i la cultura a totes les edats i el Passaport Lector convertix als més xicotets en protagonistes d'una aventura lectora que dura tot el curs lectiu” afirma.