09/01/2023<span style='color: #bbb'> a las 15:13</span> - Paiporta acollirà la Fira Orienta’t d’informació i assessorament per a joves 09/01/2023 a las 15:13

Paiporta acollirà la Fira Orienta’t d’informació i assessorament per a joves


La Regidoria de Joventut promou l’esdeveniment, que se celebrarà del 25 al 27 de gener amb l’objectiu d’orientar sobre estudis, formació i eixides professionals

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la Regidoria de Joventut i el Centre Jove, ha programat del 25 al 27 de gener la primera edició de la Fira Orienta’t, un esdeveniment enfocat a la informació i l’assessorament personalitzat sobre estudis, formació i eixides professionals per a joves.
 
La Fira Orienta’t se celebrarà al Centre Jove de Paiporta, situat al poliesportiu municipal, i comptarà amb la presència d’orientadores i orientadors especialitzats en el camp de la formació i l’assessorament laboral per a joves.
 
Totes aquelles persones joves que ho desitgen, es poden acostar en els dies en què estarà en marxa la fira, en horari de vesprada, de 16.00 a 19.00 hores. Als matins, de 9.00 a 14.00 hores, hi ha visites concertades de l’alumnat dels instituts de Paiporta. No és necessària inscripció prèvia, i el Centre Jove ha posat a disposició d’aquelles persones interessades el seu telèfon de contacte (963972115) i l’adreça de correu electrònic joventut@paiporta.es.
 
La regidora de Joventut, Laura Jiménez, ha convidat a la joventut paiportina a prendre part en la Fira Orienta’t: «Els recursos que tenen a l’abast els joves i les joves són molt nombrosos i variats i, de vegades, no es coneixen en tota la seua extensió i detall».
 
L’objectiu de la fira, per tant, «és reunir en un mateix espai tot el ventall de possibilitats que tenen per a seguir aprenent, formant-se i creixent, una panoràmica completa i extensa de totes les ferramentes, per a que trien el camí que més s’adapta a les seues inquietuds o aspiracions formatives i laborals», ha conclòs Jiménez.