31/10/2019 - Paiporta amenitza els seus cementeris per Tots Sants amb música clàssica 31/10/2019

Paiporta amenitza els seus cementeris per Tots Sants amb música clàssica


Dos quartets de corda de la Banda Primitiva i la Unió Musical estaran tocant música clàssica al llarg del matí

L'Ajuntament de Paiporta, a través de la seua regidoria d’Interior, i l’empresa pública Espai han estat treballant en l’adequació de l’entorn dels dos cementeris municipals amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants. 

Al llarg d’aquesta setmana operaris municipals han estat condicionant en general els accessos tant al cementeri Vell com al Nou. Veïns i veïnes de Paiporta podran mostrar els seus respectes a familiars i éssers estimats per Tots Sants en unes instal·lacions amb l’ornamentació pròpia d’aquesta data. 

A més, dos quartets de corda format per membres de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Paiporta estaran amenitzant al llarg de tot el matí la jornada amb música clàssica. 

Així mateix, la jornada de Tots Sants comptarà amb la incorporació de 150 nínxols i 108 columbaris habilitats al llarg dels darrers mesos al Cementeri Nou per tal de resoldre els tradicionals problemes d’espai que presenten els cementeris del poble. L'ampliació, que ha suposat una inversió de 90.000 euros, es suma així  als 160 nínxols que ja es construïren al 2017.