17/11/2022<span style='color: #bbb'> a las 12:17</span> - Paiporta aprova per unanimitat les bases de l’Oferta Pública d’Ocupació per a estabilitzar més de 50 places interines 17/11/2022 a las 12:17

Paiporta aprova per unanimitat les bases de l’Oferta Pública d’Ocupació per a estabilitzar més de 50 places interines


El text ha comptat amb el suport de tots els agents implicats a la mesa general de negociació, des de l’equip de govern fins a oposició i la totalitat de seccions sindicals

L’Ajuntament de Paiporta ha aprovat aquesta setmana de manera unànime, en mesa general de negociació, les bases de l’Oferta Pública d’Ocupació corresponents a 2022, conforme a la Llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

Amb aquesta convocatòria el consistori estabilitzarà un total de 55 places cobertes per personal interí de la plantilla municipal, amb un total de 36 places de personal funcionari i 19 places de personal laboral.

Les bases d’aquesta Oferta Pública d’Ocupació són fruit de l’acord i el suport unànime de tots els agents implicats a la mesa de negociació, des de l’equip de govern fins a oposició i la totalitat de seccions sindicals representades a l’Ajuntament de Paiporta. En aquest sentit, el regidor d’Interior, Vicent Císcar, s’ha mostrat molt satisfet “per haver aconseguit fer-ho amb el suport unànime de totes les parts implicades. Es tracta d’una notícia molt positiva”.

Aquest procés estabilitzarà places de naturalesa estructural i dotades pressupostàriament, fins ara ocupades temporalment segons els terminis i requisits establerts en la Llei 20/2021. Entre les 55 places convocades destaquen les 17 places de conserge, d’auxiliar administratiu o de professorat del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta.

“Aquest Ajuntament s’ha marcat com a prioritat acabar amb la inestabilitat laboral de la gran majoria de la plantilla municipal, la qual cosa redundarà en benefici de la ciutadania i d’un millor funcionament dels serveis públics prestats”, ha conclòs l’edil.