07/06/2024<span style='color: #bbb'> a las 13:56</span> - Paiporta aposta per la diversitat i la sensibilització contra la LGTBIfobia a les aules 07/06/2024 a las 13:56

Paiporta aposta per la diversitat i la sensibilització contra la LGTBIfobia a les aules


Enguany s'ha afegit una activitat especial per a treballar la diversitat i sensibilitzar contra la LGTBIfobia amb el compte-contes “La Perruca de Lucca”. L'Ajuntament ha lliurat exemplars del conte per a totes les aules d'infantil, 1r i 2n de primària, perquè puguen treballar-lo en classe.

La regidora d'Igualtat, Mª Jesús López, ha visitat el col·legi Luis Vives per a lliurar personalment els llibres i aprofitar l'ocasió per a assistir a una de les representacions, en aquesta ocasió a la Biblioteca de l centre.

Durant la seua visita, ha avaluat l'acolliment que aquesta iniciativa té entre les xiquetes i xiquets de primària. Aquesta proposta pretén normalitzar la diferència d'una manera lúdica i divertida, fomentant el respecte per la diversitat des d'edats primerenques.

Mª Jesús López, regidora d'Igualtat: “Agraïm a totes les persones implicades en aquesta iniciativa i esperem que “La Perruca de Lucca” siga una eina valuosa per a promoure un entorn escolar més inclusiu i respectuós”. “Des de la regidoria d'Igualtat de Paiporta continuem oferint recursos per al treball en igualtat, contra la discriminació i els estereotips de gènere, afavorint de manera transversal la diversitat entre xiquetes i xiquets, perquè puguen sentir-se lliures a l'hora d'expressar, vestir i estimar, sense por al rebuig".