12/01/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:26</span> - Paiporta aposta per l’energia neta i la sostenibilitat amb un nou vehicle municipal elèctric 12/01/2022 a las 13:26

Paiporta aposta per l’energia neta i la sostenibilitat amb un nou vehicle municipal elèctric


La Regidoria d’Interior ha adquirit un vehicle elèctric, model Peugeot 208, que realitzarà serveis municipals sense contaminar i respectant el Medi Ambient

L’Ajuntament de Paiporta ha adquirit un nou cotxe elèctric destinat a tasques i serveis municipals.

Es tracta d’un model Peugeot 208 100% elèctric per a continuar complint amb els compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia de la Unió Europea i amb la senda encetada pel consistori amb el Pla d'Acció pel Clima i l'Energia Sostenible (PACES).

L’alcaldessa Maribel Albalat, i el regidor d’Interior, Vicent Císcar, acompanyats per membres de la corporació municipal, han comprovat aquest matí el funcionament del vehicle, així com les seues prestacions.

Albalat ha destacat el canvi “com a un pas més en l’actitud responsable i compromesa amb el Medi Ambient adoptada per l’Ajuntament des de la passada legislatura. La implicació d’aquest govern amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica és total i continuarem treballant en aquesta direcció de manera transversal en totes les nostres accions”.

Aquest vehicle se suma als tres vehicles elèctrics de la Policia Local de Paiporta, que en 2020 renovava la seua flota de cotxes patrulla amb dos cotxes de motor híbrid gasolina-elèctric i un altre completament elèctric, amb els quals els agents han tingut una experiència molt positiva.