16/01/2023<span style='color: #bbb'> a las 13:21</span> - Paiporta captarà fons europeus amb la contractació de nou personal tècnic 16/01/2023 a las 13:21

Paiporta captarà fons europeus amb la contractació de nou personal tècnic


La Regidoria d’Economia s’adhereix al programa de la Conselleria d’Economia i Labora, gràcies al qual hi haurà dos tècniques dedicades a aquesta finalitat durant un any

L’Ajuntament de Paiporta ha contractat dos tècniques que es dedicaran exclusivament a la captació de fons europeus per a projectes i iniciatives que es portaran a terme a la localitat. Aquestes noves treballadores arriben al consistori gràcies a l’adhesió al programa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Labora, tramitat per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta.

La inversió total en la contractació ascendeix a 107.022 euros, dels quals la Conselleria n’aporta 66.525 i l’Ajuntament altres 40.497 euros.

Ambdues tècniques han assistit a l'última junta de govern municipal per tal de presentar els serveis que prestaran al llarg dels pròxims mesos, així com per a mostrar a l’alcaldessa, les regidores i els regidors algunes de les possibilitats per a la captació de fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation.

Aquests fons ascendeixen a més de 140.000 milions d’euros, enfocats a la modernització de l’economia, la recuperació del creixement i la creació de llocs de treball, la reconstrucció sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi derivada de la Covid-19.

Els eixos transversals dels fons són la transició ecològica, la transició digital, la cohesió territorial i social i la igualtat de gènere.

Amb aquestes premisses i línies mestres, l’Ajuntament de Paiporta aspirarà a tots els fons que estiguen alineats amb els diferents projectes municipals en les pròximes dates.

Les tècniques per a la captació i gestió de fons arriben a Paiporta gràcies al programa ERTEFE 2022 de la Conselleria d’Economia i Labora, al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Paiporta.