03/01/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:43</span> - Paiporta celebrarà una Cavalcada de Reis segura amb un recorregut adaptat a la nova situació sanitària 03/01/2022 a las 14:43

Paiporta celebrarà una Cavalcada de Reis segura amb un recorregut adaptat a la nova situació sanitària


La regidoria de Cultura ha modificat les característiques de la Cavalcada, així com el seu recorregut, per tal de donar les màximes garanties possibles de seguretat a la població paiportina

Paiporta acollirà un nou model de Cavalcada de Reis en aquest 2022, adaptada a la nova realitat de la pandèmia.

La Regidoria de Cultura ha modificat el recorregut de la comitiva, que eixirà del carrer Santa Anna a les 18 hores, arribant a l’Auditori Municipal a les 19 hores, perquè discórrega per carrers amples, evitant la concentració de persones. Així doncs, les carrosses passaran pels carrers Mestre Serrano, Catarroja, Colombicultura, Pont Nou i Mestre Palau.

A més, com a mesura extra de prevenció, no es tiraran caramels i es cancel·larà la recepció dels Reis posterior a la Cavalcada.

En paraules de la regidora de Cultura, Esther Torrijos, “Hem modificat el recorregut i les característiques de la nostra Cavalcada per permetre, per una banda, que menuts i menudes puguen gaudir d’aquesta nit màgica i per altra donar les màximes garanties de seguretat sanitària”.

Xiquets i xiquetes paiportins podran saludar els Reis Mags d’Orient des de les seues carrosses sense posar en risc la seua salut. Des de la Regidoria de Cultura es recorda la necessitat de complir amb la màxima rigorositat possible amb les mesures de prevenció bàsiques: ús correcte de mascareta i manteniment de distància de seguretat d’1,5 metres.

El nou format de la Cavalca de Reis no és l’única mesura que des de Cultura s’ha pres en la programació de Nadal per enfrontar la nova situació sanitària derivada de la pandèmia. L’àrea ha suspès la recepció amb el Carter Reial previst per a aquest dilluns i per a dimarts, dies 3 i 4. No obstant això, menuts i menudes tindran una sorpresa molt especial per a la mateixa vesprada prèvia a la nit de Reis, el dia 5, en forma de vídeo.